ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

اعترافات جدید هواداران ترامپ در مورد حمله به کنگره

یکی از اعضای حزب راست گرای افراطی و از هواداران ترامپ اعتراف کرده در سال ۲۰۲۰ به دنبال ایجاد ترس و وحشت میان قانونگذاران کنگره بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 19
کد خبر: ۱۵۵۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از اعضای حزب راستگرای افراطی "سوگند" روز گذشته در آخرین اعترافات خود گفته که پیش از حادثه حمله به کنگره در سال ۲۰۲۰ اعضای این گروه برای تایید گفته‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا در مورد نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری به دنبال ایجاد رعب و وحشت میان قانونگذاران کنگره بوده‌اند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، جیسون دولان، یک تفنگدار دریایی سابق ۴۶ ساله آمریکا که سال گذشته به حضور خود در حادثه حمله به ساختمان کنگره در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ اعتراف کرده بود در آخرین جلسه دادگاه خود شهادت داد که به اعمال خشونت و توطئه برای فتنه انگیزی اقدام کرده است.

او در گفته‌های خود اعتراف کرده به دلیل ناراحتی شدید از شکست ترامپ در انتخابات هر شب از خانه خود با ارسال پیامک و یا پیام‌هایی در شبکه‌های اجتماعی هواداران رئیس جمهور سابق آمریکا را به آغاز جنگ با دولت "غیرقانونی" بایدن دعوت می‌کرده است.

قانونگذاران آمریکا با گذشت نزدیک به دو سال از حادثه حمله به ساختمان اصلی کنگره در اعتراض به نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ هنوز به دنبال مدارک و اسنادی هستند که نشان دهد دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا در ماجرا نقش داشته است.

اگر این اتهام به اثبات برسد به گفته بسیاری از کارشناسان آمریکایی ممکن است رئیس جمهوری سابق آمریکا محکوم به حبس و تحمل زندان شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار